Duplex House in Hiratsuka / LEVEL Architects

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/147665/duplex-house-in-hiratsuka-level-architects Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/147665/duplex-house-in-hiratsuka-level-architects Clipboard Area:  155 m² Year Completion year of this architecture project Save this picture!Courtesy of LEVEL Architects+ 18 Share Duplex House in Hiratsuka / LEVEL Architects CopyHouses•Naka Ward, Japan Houses Architects: LEVEL Architects Area Area of this architecture project “COPY” ArchDailycenter_img 2010 Duplex House in Hiratsuka / LEVEL ArchitectsSave this projectSaveDuplex House in Hiratsuka / LEVEL Architects Year:  Japan CopyAbout this officeLEVEL ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodNaka WardHousesJapanPublished on July 04, 2011Cite: “Duplex House in Hiratsuka / LEVEL Architects” 04 Jul 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSafety Window Films in Associated Watch and Jewelry BuyersFaucetshansgroheKitchen Mixers – Talis MWindowsAir-LuxSliding Windows for High-Rise BuildingsSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassGlassLAMILUXGlass Roof PR60Manuals & AdviceSikaFirestop SystemsMetal PanelsAmerican MetalcraftRainscreen – RS300Curtain WallsRabel Aluminium SystemsMinimal Curtain Wall – Rabel 35000 Slim Super ThermalWaste Containers / Recycling BinsPunto DesignLitter Bin – PapilonSound BoothsFramerySoundproof Phone Booths – Framery OneCarpetsnanimarquinaRugs – ShadeMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projects “COPY” Text description provided by the architects. About 20 minutes from the bus station, the long and slender project site is enclosed by surrounding fields and a low house. This project is a house designed for two families, and the goal of both homes was that the families would be able to live happily and comfortably.  Save this picture!First Floor PlanThe room of annex that is able to blind up the bonsai of the hobby was wanted by parents. Moreover, it was necessary to design the space to be suitable for small articles and the furniture of the antique style that the wife collected and created. Save this picture!Courtesy of LEVEL ArchitectsThe houses are divided by floors with one family on the first floor and the other family on the second floor. For a higher ceiling on the first floor,  and to increase light and air circulation, an opening was made for the south side. Save this picture!Courtesy of LEVEL ArchitectsOn the second floor, the pendant light was arranged like the grid. The height of the light is arranged by adjusting th elength and balance with an irregular ceiling. A soft image of the 2nd floor was connected to the outside by painting the cryptomeria board of the outside wall on light white.Save this picture!Courtesy of LEVEL ArchitectsProject gallerySee allShow lessFrosty Chimney Park and Urban Installation / Tomasz Ostafin, Krzysztof Pydo-Bytom & …ArticlesLatest Developments for the Rio 2016 Olympic Park CompetitionArticles Sharelast_img read more